Povestea Noastră

Nuvia Coffee este dedicată artei prăjirii cafelei și oferă o experiență remarcabilă prin boabele atent selecționate din Brazilia, Costa Rica și alte regiuni. Avem un angajament față de excelență în aprovizionare și prăjire, iar pasionații de cafea pot experimenta o călătorie captivantă și aromată alături de noi.

Originea braziliană: Folosim boabe premium din regiunile bogate în cafea din Brazilia, cunoscute pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din lume. Peisajele diverse și vaste ale Braziliei oferă condiții ideale de creștere, inclusiv soluri fertile, precipitații ample și o climă favorabilă. Astfel, cafeaua braziliană se remarcă prin calitatea excepțională și profilele de arome distincte. Expertiza noastră în aprovizionarea cu boabe din Brazilia ne permite să oferim caracteristicile unice și aromele bogate ale acestei origini.

Esența Costa Rica: Pe lângă boabele din Brazilia, culegem boabe din plantațiile luxuriante din Costa Rica. Această țară din America Centrală are o tradiție îndelungată în producerea cafelei rafinate. Solurile vulcanice, altitudinile mari și practicile atente de cultivare din Costa Rica contribuie la dezvoltarea unei cafele cu aciditate perfectă, arome echilibrate și încântătoare. În Nuvia Coffee, aducem esența cafelei din Costa Rica în ceașca ta, astfel încât să poți experimenta gustul și complexitatea remarcabile.

Tehnica de prăjire: Echipa noastră de prăjitori experți utilizează cunoștințele și abilitățile lor pentru a scoate în evidență calitățile fiecărui lot de boabe. Prin abordarea noastră meticuloasă a prăjirii, monitorizăm cu atenție temperatura, durata și alte variabile pentru a obține nivelul perfect de prăjire pentru boabele din Brazilia și Costa Rica. Astfel, obținem un echilibru armonios de arome, asigurându-ne că fiecare ceașcă de cafea Nuvia este o experiență încântătoare ce evidențiază caracteristicile unice ale boabelor.

Profiluri de arome pentru propriul răsfăț: La Nuvia Coffee, oferim o gamă variată de profiluri de arome care reflectă caracteristicile distinctive ale boabelor braziliene și costa-ricane. De la notele bogate de ciocolată găsite în cafeaua braziliană, până la aromele strălucitoare și citrice ale cafelei din Costa Rica, satisfacem o gamă largă de preferințe. Indiferent dacă preferi o ceașcă fină și cu profil mediu sau o băutură îndrăzneață și plină de arome, boabele noastre bine prăjite îți vor transporta papilele gustative într-o călătorie deosebită.

Sustenabilitate și concentrare asupra comunității: În Nuvia Coffee, înțelegem importanța durabilității și responsabilității față de comunitate în industria cafelei. Ne angajăm activ în practici responsabile de aprovizionare, asigurându-ne că fermierii care cultivă boabele noastre primesc o compensație echitabilă. Prin acordarea priorității parteneriatelor etice, contribuim la bunăstarea comunităților și a mediului în care boabele noastre sunt cultivate. Astfel, ne întărim angajamentul față de o abordare durabilă și responsabilă socială.

Fiecare boabă de cafea folosită de Nuvia Coffee este supusă unui proces de selecție atent pentru a asigura cea mai înaltă calitate și arome. Înțelegem importanța selecției boabelor în crearea unei experiențe excepționale de cafea. Iată cum abordăm cu meticulozitate procesul nostru de selecție:

  • Aprovizionare din origini renumite: Parcurgem regiunile de cultură a cafelei din întreaga lume în căutarea celor mai bune boabe. Prioritizăm originile cunoscute pentru producerea de cafea excepțională, cum ar fi Brazilia, Costa Rica, Etiopia, Columbia și multe altele. Fiecare origine aduce în ceașca finală arome și caracteristici unice.

  • Evaluarea calității boabelor: Odată ce identificăm sursele potențiale, evaluăm cu strictețe calitatea boabelor. Acest proces implică evaluarea factorilor precum dimensiunea, densitatea, conținutul de umiditate, culoarea și aspectul general. Doar boabele care îndeplinesc standardele noastre riguroase de calitate trec la următoarea etapă.

  • Sesiuni de cupping și degustare: Pentru a rafina selecția noastră, participăm la sesiuni de cupping și degustare. Acestea implică evaluarea profesională a mostrelor de cafea în funcție de arome, aromă, corp, aciditate și postgust. Aceste sesiuni ne ajută să identificăm cele mai promițătoare boabe care prezintă caracteristici dorite.

  • Stabilirea relațiilor cu fermierii: Acordăm o importanță deosebită stabilirii și menținerii relațiilor cu fermierii. Colaborăm direct cu aceștia, astfel încât să înțelegem mai bine procesele de cultivare, să îi sprijinim în dezvoltare și să garantăm o calitate constantă a boabelor de cafea.

La Nuvia Coffee, pasiunea noastră pentru cafea și angajamentul față de calitate, origini autentice, prăjire precisă și sustenabilitate ne definesc. Alătură-te nouă în călătoria noastră și bucură-te de o cafea extraordinară care reflectă dedicarea noastră pentru arta cafelei.

 

Înscrie-te În Newsletter Și Câștigă 5% Reducere

Înscrie-te în newsletter-ul nostru și primești reducere 5% pentru prima comandă.
INAPOI SUS